Gå till innehåll

Styrelse

Vår styrelse består av nedanstående personer. För att komma i kontakt med ordförande, var vänlig maila till ordforande@usf.se vilken vidarebefordras till dessa tre personer.


Jan Naumburg (ordförande)
Jan Naumburg
Jag heter Jan Naumburg och var 1986 instruktör en period på Lungö utanför Härnösand . Sommaren 1988 ansvarade jag för alltings funktion på Vitsgarn liksom att Harrods både hade godis och hölls öppet. Med mig ut till ön tog jag 2 små grisar, 5 får och ett gäng höns. Hem från Vistsgarn kom 2 stora grisar, 4 får och ungefär samma gäng höns.
Jag har varit med i styrelsen sedan 2014, och är nu 1:e vice ordförande. Till vardags arbetar jag på Statens fastighetsverk som specialist på hållbar utveckling och i grunden är jag Jägmästare och Skog. Lic.
Jag brinner för att utveckla verksamheten så att UFS och lägerplatserna bidrar till att ge ungdomarna livslånga intryck på ett hållbart sätt.


Katja Stenport Wahlsten (ledamot)
Katja Stenport Wahlsten


Marie Herlitz (ledamot)
Marie Herlitz
Jag heter Marie Herlitz och var Phuling på Vitsgarn första gången 1982. Jag blev fullständigt biten av lägerlivet. Kamratskapen, lägerelden, sången om Vitsgarn och historien om Vitsgarnshunden, solbullar i solnedgången och långseglingar! Listan kan göras lång! Jag spenderade varje sommar där, som instruktör, Bkc och KC, tills jag var tvungen att skaffa ett "riktigt" jobb. Jag har även haft mina fyra barn på ön varje sommar och är lika nöjd som förälder! Såväl mina barn, som jag har fått vänner för livet och en fantastisk skola där under uppväxten.
Jag sitter nu i Styrelsen sedan 2012 och är aktiv i att driva framtidsarbetet så att Ungdomsförbundet har en trygg organisation där engagemanget går ner i åldrarna och länge lever vidare. Mitt "riktiga" jobb är på Netsurvey som Organisationsutvecklare.


Erik Langby (ledamot)
Erik Langby
Jag heter Erik Langby och började med att jobbade på förbundets seglarläger 1976 på Fejan, då vi hade ett läger för döv-stumma barn från Manillaskolan. Har sedan jobbat varje sommar sedan 1979 på Assö, så nu till sommaren blir det 39:e året. Basen där har ju varit seglarlägren i samarbete med Astma- & Allergiföreningen, men vi har också läger sedan några år i samarbete med Hjärtebarnsförbundet och vi har också drivit konfirmationsläger. Sedan många år nu är jag lägerplatsansvarig och skolchef på Assö. Lägger mycket tid på Assö Seglarskola även de 49 veckor om året då jag inte är där. Är med i Förbundsstyrelsen sedan 1992. Jobbar numera som styrelseproffs och konsult och ägnar också en hel del tid åt den hästgård i utkanten av Sigtuna, där vi nu bor sedan drygt 4 år.


Siri Jansson (ledamot)